OrthoPhysics

Tetterodeweg 15,

2051 EG Overveen

mail@merelvandervelden.nl

+31617028459

Openingstijden

Di - Vrij: 9.00 - 17.00 

Weekend: gesloten

© 2019 Merel van der Velden 

"Je hoeft je niet futloos of gestrest te voelen!"

OrthoPhysics

Over OrthoPhysics

Bij OrthoPhysics zijn de behandelmethoden gebaseerd op jarenlange klinische (inter)nationale expertise op het gebied van orthomoleculaire geneeskunde, wat vertaald kan worden naar 'optimale gezondheid'.

 

OrthoPhysics is gespecialiseerd in darmklachten, kindertherapie, alle hormonale klachten en klachten rondom de zwangerschap. 

Al meer dan 10 jaar lang staat OrthoPhysics voor professionele behandelingen en advies. De juiste voeding, voldoende bewegen en stress minimaliseren gaan hand in hand met je fit voelen. Door middel van hormoonbalans en orthomoleculaire behandelvormen draagt OrthoPhysics bij aan een optimaal fysiek functioneren.

"Gezondheid is je energiek

en fit voelen!"

01.

In de orthomoleculaire geneeskunde staan natuurlijke voedingsstoffen die het lichaamseigen natuurlijke genezingsproces stimuleren centraal.

Ik help je om je optimale gezondheid van je lichaam te realiseren en de balans te herstellen. 

Lees hier meer over orthomoleculaire therapie.

02.

Hormonen zijn als sleutels in ons lichaam.
Ze openen deuren en regelen daarmee communicatievoorziening in ons lichaam.

Hormonen zorgen ervoor dat alle processen in ons lichaam harmonieus verlopen.

 

Lees hier meer over hormonen.

03.

Net als bij volwassenen probeer ik  bij kinderen op natuurlijke wijzen klachten als ADHD, hypergevoeligheid, buikpijn, darmklachten, jeuk en uitingen als woede en onrust te verminderen.

Lees hier meer over de orthomoleculaire kindertherapie.

 

Over mij

OrthoPhysics scoort een 9,6

als waardering op Zorgkaart Nederland

 

Ik ben Merel, afgestudeerd orthomoleculair geneeskundig therapeut en hormoonspecialist (HBO). Als vooropleidingen heb ik fysiotherapie en een master manuele therapie afgerond. Werkzaam in Overveen en Zandvoort.

Tijdens mijn masteropleiding manuele therapie heb ik geleerd om resultaten uit onderzoek toe te passen in de praktijk.  Dit combineer ik met een meer holistisch beeld. Aangezien lichaam en geest 1 zijn.

 

Lees hier meer over mij

Merel

van der Velden

Martijn

 Merel heeft me super goed geholpen bij het tot rust krijgen van mijn spastische darmen.

De combinatie van juiste supplementen en het FODMAP dieet hebben wonderen verricht en ik raad haar zeer aan. 

Anne

Ik ben heel erg blij dat ik mezelf gegund heb om naar Merel te gaan voor een orthomoleculair consult. Voor mijn gevoel had ik energie genoeg. Maar er bleek nog veel meer winst te behalen. Na een maand voelde ik me geweldig! Ik wist niet dat het kon om nog meer energie te hebben.

Sander

Merel is een topper, denkt met je mee en laat je meedenken.. werkt graag mee aan de vervolgstappen en voorkoming van de klachten.

Sarah

Merel is een enthousiaste jonge kordate therapeute! 

Zeer vakkundig en effectief.

De combinatie van orthomoleculaire/fysio therapie spreekt mij erg aan! Ze maakt een duidelijk plan en bespreekt uitgebreid met je hoe en wat, erg fijn! Je weet waar je aan toe bent en inmiddels ben ik redelijk klachtenvrij! 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now